1 Mac (Ahad) - Biskut Raya (Sudah penuh, harap maaf)
8 Mac (Ahad) - Kek PopularMempelajari cara membuat kek span, kek mentega, Pandan Layer Cake, Black Forest Cake, Tiramisu Cake, Blueberi Cheese Cake, Choc.Moist, Kek Buah dan cara menghias kek tersebut.
14 Mac (Sabtu) - Roti Ban Manis, Donat dan PizzaMempelajari cara membuat roti ban manis pelbagai jenis dan pelbagai inti, donat beserta topping dan pizza yang enak.
15 Mac (Ahad) - Aneka Biskut RayaMembuat pelbagai jenis biskut raya seperti Suji Sweet Cookies, Roll Tart, Choc.Walnut,Choc.Chip Cookies, Biskut Sampan, Mama Carie, Permaisuri Badam + 4 resipi bonus.Juga tip dan panduan menjalankan bisnes biskut raya.
21 Mac (Sabtu) - Puff Pastry, Croissant, Danish dan TatMempelajari pelbagai jenis pastri seperti puff pastry, croissant, danish (5 jenis) dan 3 jenis tart seperti Tat Keju, Tat Telur dan Tatlet Buahan.
22 Mac ( Ahad) - Aneka Kek Lapis SarawakMempelajari cara membuat kek lapis Sarawak seperti Kek Lapis Asam Manis, Kek Lapis Prun, Kek Lapis Tembikai. Menyusun kek bercorak untuk membuat Lapis Roll , Kincir Angin, Semarak dll.
28 Mac (Sabtu) - Kek Cawan dan Hiasannya dgn Krim Mentega dan FondantMempelajari cara membuat 7 jenis kek cawan, membancuh krim mentega dan menghias kek cawan dengan pelbagai paten dan corak . Hiasan dari krim mentega, poured fondant , roll fondan dan piping jelly.
29 Mac (Ahad) - Frozen FoodMempelajari cara membuat kuih-muih yang boleh didinginbekukan untuk makan sendiri atau untuk jualan. Produk adalah seperti pau gebu, donat, karipap pusing, bom bijan, cucur badak,apam gula hangus, puteri ayu + 3 resipi bonus.